preskoči na sadržaj

Obrtna tehnička škola Split

 > Projekti  > ERASMUS+  > ERASMUS+2018

POSJET UČENIKA I NASTAVNIKA IZ THIERSA, FRANCUSKA

Autor: Sanja Novak, 19. 3. 2019. 20:24

Od 18.3 do 30.3 na mobilnosti u Obrtnoj tehničkoj školi boravi 6 učenika, 8 nastavnika i 2 ravnatelja iz škole LP Germaine Tillion iz Thiersa u Francuskoj.

Kao mentori učenicima i nastavnicima tijekom boravka uključili su se brojni nastavnici naše škole: Eda Sunko Bašić, Tonka Medvid, Milivoj Kalebić, Božidar Marinović, Petar Muše, Neven Katušić, Damir Mišić, Teo Marinković, Vlatka Arančić Krstulović, Manuela Brnčić Dadić i Jelena Radman Radnić.

U privitku je fotografija nastavnice Ede Sunko Bašić, koja je organizirala posjet nastavnika Francuskoj Alliansi.

Fotografije s prakse učenika iz školske radionice za strojnu obradu metala:

Fotografije nastavnika ispred Erasmus+ oglasne ploče:

[više]

POSJET NASTAVNIKA IZ FINSKE, LAHTIJA

Autor: Sanja Novak, 15. 3. 2019. 20:17

Nastavnik praktične nastave automehaničarima, Jani Heikka iz grada Lahtija u Finskoj je boravio u našoj školi na aktivnosti praćenja rada od 11.3. do 15.3.2019. Nastavnici Zoran Barčot, Milivoj Kalebić, Ivan Špar su ga uključili u nastavu svojih stručnih predmeta. Susreo se s nastavnicom Josipom Vlašić i učenicima koji putuju 1.4. na mobilnost u Lahti.

U privitku je fotografija našeg Janija snimljena tijekom obilaska Splita u pratnji nastavnice Tonke Medvid, članice školskog projektnog tima.

[više]

Arhiva naših vijesti   
 


 
 > Projekti  > ERASMUS+  > ERASMUS+2018
CMS za škole logo
Obrtna tehnička škola Split / Plančićeva 1, HR-21000 Split / ss-obrtna-tehnicka-st.skole.hr / ured@obrtna-tehnicka-st.skole.hr
preskoči na navigaciju