preskoči na sadržaj

Obrtna tehnička škola Split

Samovrednovanje

Od ožujka 2010. do ožujka 2012. godine partner u projektu ASOO, uz pomoć projekta IPA „Razvoj osiguranja kvalitete u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju“, financiranome sredstvima Europske unije, izradio je, testirao i revidirao Okvir za samovrjednovanje za strukovno obrazovanje i osposobljavanje.
 
Jedan od ishoda projekta je Priručnik za samovrjednovanje koji opisuje standardni postupak provedbe samovrjednovanja u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju. Preporuke koje su nastale na temelju iskustava iz pilot-faze uzete su u obzir pri reviziji postupka samovrjednovanja. Stoga, Priručnik za samovrjednovanje predstavlja postupak koji je testiran u praksi i koji je izgrađen na iskustvima prikupljenima od strukovnih škola koje su sudjelovale u pilot-procesu.
 
Priručnik za samovrjednovanje izrađen je kao alat koji će koristiti ustanove za strukovno obrazovanje - stoga on ima praktičan pristup; pruža smjernice koje ustanove mogu odmah primijeniti.
(Preuzeto sa stranica aso, listopad 2011) 

Internetski alat e-Kvaliteta pruža podršku ustanovama za strukovno obrazovanje u Republici Hrvatskoj u njihovom procesu samovrjednovanja jer će im omogućiti direktno ispunjavanje izvješća o samovrjednovanju u e-Kvaliteti.

Trenutne funkcije omogućuju ustanovama za strukovno obrazovanje unošenje podataka u izvješće o samovrjednovanju koje u potpunosti prati sve elemente izvješća iz Priručnika o samovrjednovanju, generiranje verzije za ispis i izradu komparativnih grafikona gdje škole mogu usporediti svoju razinu uspješnosti s prosječnom razinom uspješnosti svih drugih ustanova za strukovno obrazovanje. 

(Prema aso, listopad 2011)

 

 


UPITNIK SUGLASNOSTI I INFORMIRANOSTI RODITELJA (2021./2022.).

 

UPITNIK ZADOVOLJSTVA UČENIAK ŠKOLOM.

 
 > Dokumenti  > Prirucnik za samovrednovanje
CMS za škole logo
Obrtna tehnička škola Split / Plančićeva 1, HR-21000 Split / ss-obrtna-tehnicka-st.skole.hr / ured@obrtna-tehnicka-st.skole.hr
preskoči na navigaciju