preskoči na sadržaj

Obrtna tehnička škola Split

 > Naslovnica

U „GODINI ČITANJA“, OBRTNA TEHNIČKA ŠKOLA IZRADILA JE POLICU ZA KNJIGE ZA „DOM NA BRDIMA“

Autor: Ružica Vorgić Krvavica, 27. 1. 2022.

Obrtna tehnička škola ove se godine, u sklopu svog preventivnog programa, uključila u nacionalni program kojeg provode Ministarstvo kulture i medija i Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih – „Godina čitanja“.

Učenici zanimanja drvodjeljski tehničar dizajner osmislili su i programski nacrtali rješenje za policu za knjige, koju su učenici stolarskog zanimanja u školskoj stolarskoj radionici izradili, a onda ju dizajneri i obojili.

Gradska knjižnica Marka Marulića darovala je knjige za tinejđersku populaciju.

U srijedu, 26.1.2022., učenici sa svojim mentorom, prof. Lučinom, sklopili su policu u Centru za pružanje usluga u Zajednici, a knjižničarke iz Gradske knjižnice donijele su knjige. Upriličeno je tako jedno druženje štićenika Centra i učenika Obrtne tehničke škole koje je nenametljivo, u dobroj atmosferi i ozračju dobrih namjera, donijelo poruku da je čitanje nešto što može imati svoju priču, da čitati i poticati čitanje može baš svatko te da se u čitanju možemo sresti.
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Obrtna tehnička škola Split / Plančićeva 1, HR-21000 Split / ss-obrtna-tehnicka-st.skole.hr / ured@obrtna-tehnicka-st.skole.hr
preskoči na navigaciju