preskoči na sadržaj

Obrtna tehnička škola Split

 > Naslovnica

Međužupanijsko natjecanje učenika srednjih škola u disciplini Električne instalacije i sudjelovanje na međužupanijskim natjecanjima Kućne instalacije i Stolarstvo

Autor: Marijana PETRIĆ MARŠIĆ, 19. 4. 2021.

WorldSkills Croatia natjecanja koja su postala ogledni primjer natjecanja mladih, kao model natjecanja strukovnih zanimanja, temelje se na pojedinačnim i timski orijentiranim prikazima vještina, ovisno o disciplini.

Naša Škola domaćin je 21.4.2021. Međužupanijskog natjecanja učenika srednjih škola u disciplini Električne instalacije.

Zbog novonastale epidemiološke situacije s virusom COVID-19, sva izlučna natjecanja organizirana su u virtualnom okruženju.

 Organizacijsko povjerenstvo sastavljeno od profesora iz naše škole, pobrinuti će se da se sve bude po pravilima, kao i Prosudbeno povjerenstvo, kombinirano od nastavnika naše škole i gostujućih škola, koje je spremno i educirano odraditi svoj dio posla.

Natjecatelj u disciplini Električne instalacije je učenik Filip Piplica, kojega je pripremao mentor Damir Polak.

23.4.2021. učenici Vlade Šošić i Nikola Vukan, s mentorom Krstom Tarabarićem, sudionici su 3. Međužupanijskog natjecanja u disciplini Kućne instalacije u vitrualnom okruženju.

Disciplina Kućne instalacije je kombinacija  dva zanimanja: vodoinstalatera i instalatera grijanja i klimatizacije.

23.4.2021. učenik Boris Miliša s mentorom Ivanom Zecom sudionik je Međužupanijskog natjecanja u disciplini Stolarstvo u vitrualnom okruženju.

Najvještiji, 11.5.2021. - 13.5.2021.odlaze, na Državno natjecanje (WorldSkills Croatia 2021.) u Zagreb.

Učenicima i mentorima želimo puno uspjeha.

Nove informacije potražite pod karticom Natjecanja.
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Obrtna tehnička škola Split / Plančićeva 1, HR-21000 Split / ss-obrtna-tehnicka-st.skole.hr / ured@obrtna-tehnicka-st.skole.hr
preskoči na navigaciju