preskoči na sadržaj

Obrtna tehnička škola Split

 > Naslovnica

Otvorena izložba radova "Svatko ima svoje mjesto"

Autor: Ružica Vorgić Krvavica, 5. 3. 2020.

 

U prepunom atriju naše škole, u srijedu 4. ožujka otvorena je izložba radova nastalih u projektu Svatko ima svoje mjesto.

Projektne aktivnosti su povezale djecu predškolske, osnovnoškolske i srednjoškolske dobi te polaznike posebnih ustanova.

Nositelj projekta bila je naša škola, a sudionici učenici Centra za autizam, Centra Juraj Bonači Split i Sinj, posebni razredni odjel OŠ Trstenik, djeca DV Marjan (Gajeta i Tamarin) i Grigor Vitez (Dva prijatelja).

Veliku potporu projektu pružio je Nastavni zavod za javno zdravstvo – Služba za mentalno zdravlje, uz koordinaciju stručne suradnice prof. Mirele Grbić.

Voditeljica projekta, Vlatka Arančić Krstulović, edukacijska-rehabilitatorica naše škole, uz predani rad odgojiteljica i nastavnica iz svih ustanova-partnera, realizirali su brojne projektne aktivnosti od početka ove školske godine.

Programa otvaranja je vodio Borna Bobanac, učenik II. i razreda.

Slike za kalendar osjećaja izradili su učenici Centra Juraj Bonači. Učenici osnovne škole Trstenik su napravili ptice origami tehnikom, polaznici Centra za autizam su izradili ptice tehnikom kaširanja, djeca iz vrtića su bila uključena u cijeli niz aktivnosti koje su rezultirali prekrasnim radovima vezanim uz temu projekta i život ptica stanarica. Učenici TES zanimanja Obrtne tehničke škole su u sklopu svoje stručne prakse izradili kućice za gniježđenje ptica stanarica i drvene kalendare. U sklopu projekta, kućice su postavljene na stablima u okolini ustanova uključenih u projekt.

 

Izložba je u atriju Obrtne tehničke škole i može se razgledati do Uskrsa.
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Obrtna tehnička škola Split / Plančićeva 1, HR-21000 Split / ss-obrtna-tehnicka-st.skole.hr / ured@obrtna-tehnicka-st.skole.hr
preskoči na navigaciju